Produk-produk
Home > Produk-produk > Pagar Mesh Wire Awam > Pagar segi tiga lenturan > berkualiti tinggi PE bersalut pagar lenturan 3D Galvanized
PRODUCT CATEGORIES
Jenis bayaran: | L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union |
---|---|
Incoterm: | FOB,CFR,CIF,FCA,CPT |
Pesanan minimum: | 50 Set/Sets |
Masa penghantaran: | 25 Hari |
Maklumat asas
Model No.: HGDF-228
Pensijilan: ISO9001
Hole Shape: Square
Penamat Frame: Bersalut PVC
Rawatan permukaan: Bersalut
Teknik menenun: Lain-lain
Bahan: Besi
Application: Fence Mesh, Countyard, Villadorn, Farm, Highway
Wire Diameter: 2.0--5mm
Hole Size: 50*200mm,55*200mm,75*150mm
Certification: Iso9001
Product Name: High Quality PE Coated Galvanized 3D
Additional Info
Pembungkusan: Pallet
Produktiviti: 3000+
Jenama: HGMT
Pengangkutan: Ocean,Land,Air
Tempat asal: Anping County, Wilayah Hebei.
Keupayaan bekalan: 1000 Set/Sets per week
Sijil: ISO9001
Kod HS: 3926909090
Port: Tianjinxingang
Penerangan produk
berkualiti tinggi PE bersalut pagar lenturan 3D Galvanized
1. Penerangan produk
2. Spesifikasi pagar segi tiga lenturan.
Wire Diameter |
Mesh Size |
Length |
Height |
Fold No. |
3.0mm 4.0mm 4.5mm 5.0mm 5.5mm 6.0mm |
50x200mm 55x200mm 50x100mm 75x150mm |
2000mm 2200mm 2500mm 3000mm |
1030mm |
2 |
1230mm |
2 |
|||
1530mm |
3 |
|||
1830mm |
3 |
|||
2030mm |
4 |
|||
2230mm |
4 |
|||
2430mm |
4 |
3.Produk produk
4. rawatan permukaan
1> Galvanized Elektrik Kemudian PVC Bersalut
2> Electric Galvanized Kemudian Powder Coated
3> Hot Dipped Galvanized Kemudian PVC Coated
4> Hot Dipped Galvanized Kemudian Powder Coated
5> Hot Dipped
5. Perincian Segi Tiga Bend Pagar
6. Pembungkusan & Pemuatan
7. Maklumat Syarikat
Hebei Giant Metal Technology Co., Ltd terletak di "Wire Mesh Homeland of China" - Anping County of Hebei, China. GM, ditubuhkan pada tahun 1992, selepas 30 tahun pasaran, dan merupakan antara syarikat pertama yang terlibat dalam pengeluaran dawai dan telah berkembang menjadi syarikat komprehensif yang besar yang terlibat dalam pengeluaran, pengedaran dan eksport dengan banyak pengalaman di kawasan ini.
GM terutamanya menghasilkan dan menjual dawai logam dan produk relatif, seperti panel pagar dawai, pagar pautan rantai, pagar sementara, pagar kuda, pagar keselamatan yang tinggi, palisade, pagar besi zink dan panel dawai yang dikimpal. Yang dieksport terutamanya kepada sedozen negara dan daerah termasuk Amerika Syarikat, EU, Amerika Latin dan Jepun, dll.
Kami mengalu-alukan pelanggan baru dan terdahulu dari semua lapisan masyarakat untuk menghubungi kami untuk hubungan perniagaan masa depan dan kejayaan bersama!
8. Perkhidmatan kami
Soalan Lazim
1. Mengapa memilih kami?
Hebei Gaint Metal Technology Co, Ltd adalah sebuah kilang di Anping dengan sejarah panjang 27 tahun. Khususnya dalam talian pagar dawai, kami mempunyai pekerja profesional, pereka, dan jabatan kawalan kualiti. Pastikan bahawa dari bahan, produk separa siap, produk akhir, pembungkusan dan pemuatan akan menjadi baik. Juga kami mempunyai pensijilan ISO 9001/2008 dan BV, SGS dan pensijilan lain juga boleh didapati yang anda perlukan. Kami berusaha sebaik mungkin untuk membekalkan produk berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif.
Juga kami adalah kilang yang disyorkan oleh kerajaan kami.
2. Apakah saiz kilang kami.
Kilang kami hampir 70,000 meter persegi, mempunyai 380 pekerja. Kami mempunyai tiga mesin dikimpal, sepuluh lurus dawai, satu talian perakam bersalut pvc automatik dan satu talian perakitan bersalut automatik.
3. Bagaimana untuk mendapatkan kita?
Kilang kami terletak di Zon Perindustrian Timur, Anping Negara, Hengshui City, Hebei Provence, China. 250km dari Beijing dan 130km dari Shijiazhuang.
Jika anda mahu melawat kami, kami boleh menjemput anda di Lapangan Terbang Beijing atau Shijiazhuang.
No. Faks adalah 86-318-7510009.
Alamat e-mel adalah sales5 (at) chinafence.com
Welcom memanggil kami atau menghantar saya e-mel untuk maklumat lanjut.
Kategori produk : Pagar Mesh Wire Awam > Pagar segi tiga lenturan
Produk Panas
Hantar pertanyaan
Mr. MICHAEL WANG
E-mel:
Hantar pertanyaan Tel:86-0318-7510008
Fax:86-0318-7510009
Telefon mudah alih:
E-mel:
Alamat:East Jingsi Road,South Weier Street ,East Industrial Zone, Hengshui, Hebei
Senarai Produk Berkaitan
Tapak Mudah Alih